Pearson | Diari musical i no musical
57
post-template-default,single,single-post,postid-57,single-format-aside,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

20 Nov Diari musical i no musical

Us presentem el nostre diari musical i no musical. Som Pearson, fem cançons i al 2015 editarem el nostre primer disc amb RGB Suports.

Diari de la realitat musical actual. Un seguiment del dia a dia dels què treballem per fer allò que més ens agrada. MÚSICA.
Fa molts mesos que treballem en el què serà el primer disc de Pearson. Ara que queda poc per entrar a l’estudi, ens ve de gust fer un seguiment de tot allò que anem fent i hem fet per a poder fer realitat el disc. Pretenem fer una polaroid de la realitat per plasmar i mostrar tot allò que els músics hem de fer a banda de, evidentment, fer música, per poder desenvolupar-nos com a músics. Fer un disc no és fàcil. Calen moltes hores de treball. Aquest espai mostrarà què i de quina manera anem avançant cap al disc i com hem arribat fins aquí.
Veureu que poc a poc, aquest diari va creixent i ens apropa al disc, fent una radiografia del panorama musical actual. Esperem que ho gaudiu.
Per qualsevol qüestió o comentari, trobareu l’enllaç a les xarxes socials en les que expliquem coses, al final de la pàgina. Participeu! Opineu! Expresseu-vos! De la manera que vulgueu però fer-ho!

De moment us deixem una imatge bàsica que representa molt bé la idea de tot el procés que estem seguint. Tocar, tocar i tocar.

FullSizeRender

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.