Pearson | Els Músics No Mengen
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

ELS MÚSICS NO MENGEN

Una proposta diferent i transgressora que busca incidir en la situació actual del sector musical i cultural d’arreu del país fent soroll per una bona causa.

RESERVA LA TEVA ENTRADA

LA GIRA

PEARSON i EL BANC DELS ALIMENTS presenten aquesta gira amb la intenció de fer-nos reflexionar sobre el valor que donem a la cultura a la vegada que aconseguim recollir aliments per als més necessitats.

Ciutats com Igualada, Sabadell, Barcelona, Sant Cugat, Girona, l’Hospitalet de Llobregat i Porqueres ja s’han sumat a aquesta iniciativa per fer ressò d’aquesta situació i sobretot, fer-ho extensible als seus ciutadans.

Amb el suport de diferents grups i artistes del panorama actual de la música en català com: GLAUCS, ANNA ROIG I L’OMBRE DE TON CHIEN, JUDITH NEDDERMANN, ANDREU RIFÉ, 9SON, CESC FREIXES, IX, EDUARD GENER, THE CRAB APPLES, PATCH,  ENRIC VERDAGUER, MORGAT MORGAT, TONI XUCLÀ i THE MAMZELLES arrencarem aquest projecte que girarà per Catalunya des de gener fins a maig del 2016.

PEARSON engega aquest projecte motivat per la situació actual de la cultura a casa nostra, on la poca assistència de públic, la falta de suport a les sales, la falta d’un circuit estable i un 21% d’IVA abusiu, provoquen que la feina dels músics del nostre país tingui molt poc valor. D’aquí sorgeix una reflexió:

“És una molt bona opció promoure la cultura fent-la accessible a tothom mitjançant l’aportació d’aliments destinats als més necessitats de la nostra societat. Una acció social vehiculada mitjançant una reivindicació cultural i artística”.

Per aquesta raó, tots els concerts de la gira  “Els músics no mengen” no seran de pagament. L’entrada s’intercanviarà per una bossa amb tres productes alimentaris de primera necessitat (llet, oli, cereals, llegums, conserves, arròs, pasta…).

1.000 Kg de menjar

ELS MÚSICS NO MENGEN busca ser un dit a la llaga que et fa reflexionar sobre quin valor li dóna cadascú a la cultura, sobre la realitat del seu nom, sobre la importància que ha de tenir la cultura en la societat, sobre quin suport ha de tenir per part de les institucions i també dels ciutadans.

Un petit esforç quan el comparem amb la gran tasca que El BANC DELS ALIMENTS fa cada dia, però una gran recompensa saber que per un moment formes part d’alguna cosa més gran.

L’objectiu és recaptar 1000Kg de menjar. És un objectiu ambiciós però amb el suport, l’ajuda i la implicació de tots plegats és totalment assolible.

Necessitem tot el vostre suport, necessitem que en formeu part, necessitem que ens ajudeu a fer-lo més gran encara i desitgem que passi a ser  “el vostre projecte”

MOLTES GRÀCIES!

RESERVA LA TEVA ENTRADA

CONCERTS

Estem a punt d’acabar la gira «Els Músics No Mengen»! Gràcies a la vostra participació hem aconseguit més de 1.00Kg de menjar que han anat destinats al Banc dels Aliments. Si encara no has pogut participar, no et perdis els últims concerts!! Recorda reservar la teva entrada!

 

Per a poder accedir als concerts hauràs d’aportar tres aliments bàsics a l’entrada de la sala. Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres!

RESERVA LA TEVA ENTRADA

PARTICIPA A LES XARXES!

Trobaràs la informació actualitzada a les nostres xarxes socials!

 

Drets reservats