Pearson | Pearson
44
page-template-default,page,page-id-44,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Pearson és un projecte que neix de la necessitat de fer cançons. De la necessitat d’exposar quina és la nostra manera de veure i entendre la vida. De la necessitat de crear partint de zero, sense complexes ni limitacions. De la necessitat de compartir quina és la nostra mirada. De la necessitat d’expressar com ens sentim.

De la mateixa manera que l’enginyer elèctric i emprenedor industrial Frederick Stark Pearson, va dedicar la vida a millorar les comunicacions entre els humans mitjançant importants innovacions en el camp de les infraestructures i xarxes de transports, Pearson hereda aquesta necessitat comunicativa i creativa.

Cinc músics amb un llarg recorregut a les nostres esquenes, sumem en aquest projecte tota la nostra experiència per tal de fer allò que més ens agrada. TOCAR. Sense donar més importància a res més, Pearson parla a través de cançons. Cançons quotidianes, elèctriques, íntimes però contundents i, sobretot, cançons sinceres.

Captura de pantalla 2014-11-21 a la(s) 12.45.27